Posted in Uncategorized

uk championship – 1/4 final

Se pare ca provocarea in UK Championship abia acum incepe pentru Ronnie O’Sullivan, care il va intalni in semifinala pe campionul mondial en-titre si no 1 mondial John Higgins, dupa ce l-a invins cu 9-3 pe Mark Selby – un scor care tinde sa devina recurent in evolutia lui Ronnie la acesta editie a competitiei, el incheind meciurile din rundele precedente cu acelasi scor (9-3 cu Matthew Stevens, Peter Ebdon, Mark Selby).

(sursa foto: bc.co.uk)


Desi meciul dintre cei doi englezi a inceput promitator, a devenit repede evident ca meciul se va incheia destul de in stilul lui Ronnie (rapid adica), chiar daca Mark Selby a dovedit de multe ori de-a lungul carierei ca poate reveni hotarator in joc; si Ronnie i-a oferit destul sanse de a face meciul mai palpitant.


“The scoreline flattered me; Mark had his chances but he didn’t take them. It’s a win I suppose, but it’s hard to be happy or filled with any joy. I could have been more clinical.”

Si meciul dintre John Higgins si Liang Wenbo s-a dovedit a fi destul de fad, poate cu exceptia celui de-al patrulea frame al partidei, cand o spargere ratata a ceea ce mai ramasese din manunchiul de bile rosii l-a oprit pe John Higgins din realizarea celui de-al 6-lea break maxim al carierei.

Ding Junhui in schimb, s-a aflat de doua ori la conducere in meciul cu Ali Carter: la inceputul celei de-a doua sesiuni 5-4, si in jocul decisiv la 9-8, in timp ce, cu ceva emotii, Stephen Maguire l-a invins pe Peter Lines cu 9-5, dupa ce acesta a reusit sa recupereze trei frame-uri consecutive in sesiunea a doua a meciului.

Semifinalele asadar:

Ding Junhui v Stephen Maguire (vineri)

Ronnie O’Sullivan v John Higgins (sambata).

Si rezultatele sferturilor de finala:

Ronnie O’Sullivan 9-3 Mark Selby

John Higgins 9-2 Liang Wenbo

Ding Junhui 9-8 Allister Carter

Peter Lines 5-9 Stephen Maguire.

3 thoughts on “uk championship – 1/4 final

  1. eu pe Ronnie l-as prefera, chiar daca si John imi este drag… si culmea, cred ca tocmai pentru nonconformismul si nebunia jocului si a gandurilor lui il prefer. De fapt, nu m-ar mira ca acestea sa rezulte tocmai dintr-un prea mare respct pentru Joc.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s