Posted in carti, lexèmes

carti – Alte achizitii

Pt ca mi`am propus sa nu mai citesc beletristica pana dupa sesiune, si pt ca si Polirom a adopta tactica reduceri-carora-nu-le-pot-rezista, mi-am comandat cateva carti tematice, cu un castig de 32.00 ron (106.85 ron –> 74.80 ron).

* Introducere in terapia cognitiv-comportamentala David Westbrook, Helen Kennerley, Joan Kirk

* 14 abordari in psihopatologie — Serban Ionescu

* Tulburarile severe de personalitate. Probleme curente in practica clinica — Bert van Luyn (coord), W. John Livesley (coord.), Salman Akhtar (coord.)

Observ ca Editura Trei are o noua oferta pentru luna mai — reducere 25% pentru 3 sau mai multe carti cumparate. Si simt cum ma furnica degetele a mancarime…

7 thoughts on “carti – Alte achizitii

 1. @Nautilus: eh, sunt abia la inceput, si practica este o Responsabiliate; incerc sa aplic pe mine, in masura in care imi permite propriul meu sistem de aparare, ii observ si ascult pe altii si-mi fac teorii pe care incerc sa la verific la un nivel care sa nu afecteze.

  Abia dupa ore de dezvoltare personala si consiliere mi-as putea permite sa incerc serios si responsabil. Acum caut sa ma intergrez intr-un fel, in tagma.

  @Gabriel: cu “o intamplare ciudata…” m-ai convins deja; astept bookfestul 🙂

  @bhuttu: mda. macar sa fi fost asta cea mai mare teapa. am corectat, ms.

  Like

 2. Iti facusem un comentariu mai devreme de pe un cont mai vechi pe care nu-l mai folosesc. Reiau : cartea e doar 10 lei la Carturesti. Nu se cade sa astepti nu stiu ce festival de carte. Daca iti plac cartile nu iti cumperi carti de la festivaluri, sau carti numai pentru ca sunt reduse.

  Like

 3. am vazut si comentul de dinainte…nu ma asteptam sa coste atat de putin, de-obicei cartile de la editura trei costa cam de doua-trei ori pe-atat, de-aceea ma si incanta reducerile de la ei…

  in plus, in loc sa cumpar trei carti si sa tanjesc dupa a patra, mai bine le cumpar pe toate patru, ca parte dintr-o promotie sau o reducere; nu e ca si cum as intelege ce citesc in functie de cat am dat pe carte… sau poate nu-mi plac cartile 😀

  oricum imi place ideea ta… nu ma gandisem pana acum la un targ de carte ca la un festival…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s